Praktische info

Hieronder vind je praktische informatie voor de 8e editie van RESEARCHRUNTM

En hier vind je de volledige briefing. 

 

 1. Ligging + bereikbaarheid

UC Leuven-Limburg, Campus Proximus.

Geldenaaksebaan 335,
3001 Heverlee

 1. Wanneer

Donderdag 12 september. Onthaal vanaf 16.30. Wandeling 17:30. Loopwedstrijd 18.00

 1. Formule loopploegen en SUPERTEAMS

3.1. Formule:

Een ploeg bestaat uit 3 lopers, waarvan loper A negen kilometer loopt, loper B zes, en loper C drie.

Het leuke aan de formule is dat de lopers niet afzonderlijk, maar samen moeten lopen. RESEARCHRUN™ is een ploegenloopwedstrijd waar het teambuildingaspect doorslaggevend is. Het is geen aflossing, waar individuele looptijden worden opgeteld, neen, er dient samen gelopen te worden.

Loper A start en loopt z’n eerste rondje. Na één ronde sluit loper B aan. Loper A en B lopen vervolgens een ronde SAMEN. Na deze ronde sluit loper C aan en loopt het hele team de laatste ronde SAMEN en de ploeg overschrijdt samen de meet.

3.2. Superteams

Je mag tot 3 C-lopers in je ploeg zetten. Op die manier vorm je een superteam. Alle C-lopers van het superteams sluiten na de tweede ronde aan bij hun ploeg en lopen met het hele superteam samen de laatste ronde.

 

 1. Uurschema

16.30 Opening secretariaat en check-in van de teams

17.00 – 17.45 Photo booth: ga met je team op de foto

17.30 Start wandeling onder begeleiding

17.45 Briefing aan de startzone + groepsfoto

18.00 Start

19.15 Sluiting van de omloop

19.30 Begin receptie

20.00 Prijsuitreiking

20.20 Walking Dinner

22.30 Einde

 1. Wandeling

Om 17.30 start de wandeltocht aan de start- en aankomstboog. Deelnemers aan de wandeltocht dienen ook voor de start hun borstnummer te dragen. De wandeltocht is ruim 6km. De wandelaars vervoegen het loopparkoers na ruim 5km. Op dat punt is er een hapje en aperitief voorzien voor de wandelaars. Het laatste gedeelte van de wandeltocht is hetzelfde als voor de lopers. Gelieve de lopers niet te hinderen, maar ze aan te moedigen.

 1. Omloop

(Voor de lopers) De omloop is 3,25km lang, wat ervoor zorgt dat de te lopen afstanden 3,25km, 6,5km en 9,75km zijn. De omloop ligt grotendeels op de openbare weg. Er is aan de aankomstzone waterbevoorrading voorzien voor tijdens en na de wedstrijd.

De wandeling is ongeveer 6km lang.

 1. Douches

Er is een beperkt aantal douches in de gebouwen van UCLL.

 

 1. Photo booth

Op het event is een photo booth voorzien. Je kan hier voor, tijdens en na de wedstrijd je eigen foto’s van je ploeg of van al je ploegen nemen, en je kan er ook laten nemen door onze fotograaf. Post vooral je zelfgemaakte foto’s op Facebook, Instagram en Twitter met #researchrun of @researchrun.

 1. Bevoorrading

Er is een bevoorradingszone net voorbij de finish. Indien een B- of C-loper een beker water wil meenemen voor de ploegmaat, dan vragen we om de beker niet op straat te gooien. Er zullen vuilzakken staan net voorbij de bevoorradingszone en bij de seingever bij de uitgang van de campus.

 1. Supporters

Supporters zijn meer dan welkom en kunnen langs weerszijde van de start- en aankomstzone de lopers aanmoedigen.

Collega’s, vrienden, sympathisanten en zelfs bedrijven die niet meelopen nodigen we van harte uit om te komen supporteren voor de lopers. Overtuig je collega’s om te komen supporteren. Breng ratels en spandoeken mee en maak er een sfeervol gebeuren van

 1. Receptie, prijsuitreiking en walking dinner

Na de wedstrijd start de receptie om 19.30. De receptie wordt gevolgd door de prijsuitreiking, waar de eerste drie teams van elke categorie (mannen, vrouwen, gemengd) een prijs zullen ontvangen. De receptie is open voor alle deelnemers (lopers en wandelaars). Nadien volgt het walking dinner. Voor het walking dinner moet ingeschreven worden (zie inschrijvingsformulier)

Michaël Lucas en Bart Delobel.

0478 56 35 34 en 0496 856455