Info

RESEARCHRUN™ 2019 vindt op 12 september plaats. De wedstrijd start om 18u00. De wandeling start om 17u30.

Het hele gebeuren, zijnde inschrijvingen, start, aflossing, aankomst, en het feest, vindt plaats op Campus Proximus  van UC Leuven-Limburg (Geldenaaksebaan, 335 te 3001 Heverlee).

Een duurzaam, sportief netwerk en teambuilding event

RESEARCHRUN™ koppelt waarden aan elkaar die vandaag in onze moderne maatschappij niet weg te denken zijn: Gezondheid is in tijden van digitalisering zowel  één van onze belangrijkste pijlers, en dan hebben we het over zowel mentale als fysieke gezondheid. Diabetes, obesitas, rugklachten, stress, burn-outs, noem maar op. Deze aandoeningen worden niet enkel voor het individu steeds belangrijker, ook voor de werkgever zijn deze prioritair.

Naast beweging en gezondheid is duurzaamheid, wat overigens nauw aansluit bij sport en gezondheid, een centraal punt in onze huidige samenleving, zowel privé en professioneel. Het is ondenkbaar een geworden om een krant open te slaan waar niet over duurzaamheid en klimaat gesproken wordt.

Dat netwerken zijn plaats heeft in het professionele leven hoeft geen betoog. Alle professionele contacten en contracten lopen vlotter als je de juiste connecties hebt en de partners persoonlijk kent. Samen sporten is nog steeds één van de meest efficiënte manieren van teambuilding en netwerken. De contacten worden tijden het sporten informeler en de professionele machtsverhoudingen vervallen volledig. Samen sporten opent gesprekken en deuren.

Deelnemen aan RESEARCHRUN™ verbetert je contacten, zowel intern als extern.

Een originele ploegen loopwedstrijd. 

De wedstrijd wordt door een team van 3 deelnemers gelopen. Bij de start loopt loper A van elk team het parcours van 3 kilometer. Bij aanvang van de 2 ronde, vervoegt  loper B zijn ploegmaat. Beide lopers mogen niet verder dan 5 meter van elkaar verwijderd zijn. Wanneer lopers A en B terug de finishlijn bereiken, sluit loper C aan voor de derde en laatste ronde van 3 kilometer, waarna het hele team samen de finish overschrijdt.

Net als in 2018 willen we vooral zoveel mogelijk beginners aan het lopen krijgen. Met een superteam kan je je team uitbreiden tot 3 C-lopers om  zo teams van 5 lopers te vormen. In je ploeg loopt er dan 1 persoon 9km, 1 persoon 6km en maximum drie personen doen de 3km  Elke persoon die we aan het lopen krijgen is een driedubbele overwinning, zowel voor ons als voor de werkgever en uiteraard voor de persoon zelf.

Na de wedstrijd en een verkwikkende douche komen alle deelnemers samen, voor de prijsuitreiking, de Walking Dinner en de After Run Party.

Het walking dinner wordt verzorgd door traiteur Geert Groffen.