VERLOOP VAN DE DAG

Onthaal deelnemers: vanaf 16h30

Start Wandeltocht : 17u30

RESEARCHRUN™ het Research Park in beweging zetten. Dat hoeft niet enkel door te lopen, daarom is er vanaf deze editie ook de mogelijkheid om een wandeltocht te doen. Deze wandeltocht start iets vroeger dan de loopwedstrijd, zodat de wandelaars eindigen langs het parkoers van de lopers en zij de lopers daar kunnen aanmoedigen. De wandelaars krijgen op hun route ook iets lekkers te proeven. De wandeling zal 60 tot 80 minuten duren.

Start Loopwedstrijd : 18u00

Lopen in ploegen van 3 tot 5 lopers

De formule van de loopwedstrijd is een echte teambuilding. Op een omloop van 3,2km loopt loper A een rondje, waarna loper B aansluit voor een tweede ronde van 3,2km. Voor de derde ronde sluit loper C ook aan. Lopers A, B en C lopen tenslotte samen de laatste ronde.  Om nog meer beginnende lopers de kans te geven mee te lopen, kan elke ploeg tot 3 C-lopers opstellen om zo superteams van 5 lopers te maken.

19u15 : receptie, prijsuitreiking en buffet

Na de wedstrijd volgt een prijsuitreiking met receptie, waar je samen met collega’s en concurrenten leuk kan nakaarten bij een lekker verfrissend drankje en een hapje.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is deelname aan de loopwedstrijd en walking dinner niet meer aan elkaar gekoppeld. Je kan nu voor elke ploeg kiezen om wel of niet naar het walking dinner te gaan. Het walking dinner volgt na de prijsuitreiking.