Zevende Editie van RESEARCHRUN™

Op donderdag 13 september 2018 vindt de 7de editie van RESEARCHRUN™ plaats. Het loopevenement waar Leuvense bedrijven het tegen elkaar opnemen in een ludieke ploegenloopwedstrijd wordt uitgebreid met een wandeltocht om zo ook de niet-lopers de kans te geven deel te nemen.  Om tegemoet te komen aan het verlangen van meerdere bedrijven hebben we besloten de loopwedstrijd voortaan los te koppelen van het walking dinner.

Begin alvast te trainen met je collega’s!

RESEARCHRUN™ wil het Research Park in beweging zetten. Dat hoeft niet enkel door te lopen, daarom is er vanaf deze editie ook de mogelijkheid om een wandeltocht te doen. Deze wandeltocht start iets vroeger dan de loopwedstrijd, zodat de wandelaars eindigen langs het parkoers van de lopers en zij de lopers daar kunnen aanmoedigen.

De wandelaars krijgen op hun route ook iets lekkers te proeven. De wandeling zal 60 tot 80 minuten duren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s