Zesde editie RESEARCHRUN doet bedrijven lopen op 14 september

Het gekende loopevent RESEARCHRUN strijkt op 14 september voor de zesde editie opnieuw neer op de terreinen van de UCLL in het Research Park in Haasrode. Net als voorgaande jaren zullen bedrijven uit het Research Park maar ook uit de ruime omgeving van Leuven het tegen elkaar opnemen in een ludieke ploegenloopwedstrijd, om nadien de banden te versterken op de afterparty met receptie en walking dinner.

Zelfde formule: 3, 6, 9 km in team of in superteam

Net als voorgaande jaren zullen ploegen bestaan uit 3 lopers, waarvan loper A drie kilometer loopt, loper B zes, en loper C negen. Het plezante aan de formule is dat de lopers niet afzonderlijk, maar samen moeten lopen. Om nog meer mensen aan te zetten om te starten met lopen, zal er ook dit jaar de mogelijkheid zijn om een superteam samen te stellen.  Een superteam bestaat uit maximaal 3 A-lopers.

Naar een duurzaam Research Park

RESEARCHRUN draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Sport bevordert duurzaamheid. Een fitte en sportieve persoon zal gemakkelijker de fiets nemen en de wagen laten staan. Een fitte persoon is minder vaak ziek. Zo kunnen we nog wel even doorgaan met argumenten over sport en duurzaamheid. Met RESEARCHRUN willen we onze duit in het zakje doen om van het Research Park een gezond, fit en duurzaam bedrijventerrein te maken. De catering wordt ook dit jaar verzorgd door Geert Groffen, een kok die uitsluitend kiest voor duurzame catering.

Sponsors gezocht

RESEARCHRUN is een succesvol sportief bedrijvenevenement dat jaarlijks ruim 300 bezoekers trekt. In 2016 veranderde de hoofdsponsor haar beleid. Sindsdien  is RESEARCHRUN nog steeds op zoek naar sponsors om te kunnen overleven. Is jouw bedrijf mogelijk geïnteresseerd om haar naam te verbinden aan dit mooie en succesvolle event, neem dan zeker contact met ons op.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s