RESEARCHRUN™ steunt kankerpatiënten

Net als voorgaande jaren gaat een deel van de opbrengst van RESEARCHRUN rechtstreeks naar de begeleiding van kankerpatiënten in de behandeling tijdens en na de ziekte. Het team van KanActief neemt jaarlijks deel aan de wedstrijd, Prof Daan Dierckx loopt er met zijn collega’s  samen met enkele ex-kankerpatiënten mee.
KanActief begeleidt kankerpatiënten tijdens en na de behandeling via sport en beweging om weer meer energie te krijgen. Sport geeft je mentaal en fysiek meer kracht, meer weerbaarheid, meer veerkracht. Sport is ook het perfecte bindmiddel om interactie met andere mensen te verbeteren. Ook in het professionele leven zorgt sport voor teambuilding, voor gezondere, fittere, productievere en mentaal veerkrachtigere werknemers. Het is dan ook vanzelfsprekend dat RESEARCHRUN KanActief steunt (10 € per deelnemende ploeg)
Steun met jouw bedrijf KanActief en neem deel met zoveel mogelijk ploegen. Je eigen werknemers worden er gezonder van en je steunt de patiënten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s