Corporate sports: Training op maat met Fitter&Fitter

Bart Delobel, medeorganisator van RESEARCHRUN geeft training op maat, ook aan bedrijven. In een nieuw uitgewerkt concept wordt tijdens een interactieve infosessie gekeken naar wat de verschillende eisen en vragen van de werknemers zijn en wordt er in samenspraak met de firma een programma opgesteld om op die vragen tegemoet te komen. Dit gaat van training voor beginnende joggers tot core stability en houdingsverbeterende oefenngen voor op het werk. Dit gaat van blessurepreventie tot advies voor gevorderde sporters hoe ze hun training kunnen optimaliseren.
Wij kijken samen met de werkgever en de werknemers hoe er het efficiëntst intern iets kan gedaan worden rond sport en gezondheid, mede gebruik makend van de kennis en ervaring die in-house aanwezig is.
Voor we het vergeten te melden, met onze trainingen hechten we ook veel belang aan teambuilding en mentale ontspanning. Wil je volgend jaar de concurrenten van RESEARCHRUN voor zijn, dan weet je waar je moet zijn. bart@fitterandfitter.be