Schrijf nu in en start je voorbereiding

De inschrijvingen voor de vierde editie van RESEARCHRUN lopen binnen. Met de zomervakantie voor de deur resten je nog goed 3 maanden tot de wedstrijd en is het nu het gepaste moment om je teams in te schrijven en wel om diverse redenen. Door nu al in te schrijven heb je nog voldoende tijd om je voor te bereiden. Om optimaal te profiteren van alle gunstige effecten die in het lichaam optreden, is een periode van om en bij de 3 training maanden het minimum. Sommige aanpassingen in het lichaam treden al snel op, andere aanpassingen treden langzamer op.  Wie tijdig begint met de voorbereiding, heeft ook meer tijd om langzaam op te bouwen en verlaagt daardoor de kans op overbelastingsblessures. In de zomermaanden verlopen allerlei processen en beslissingen op het werk wat langzamer, door de vele vakanties. Je doet er als werkgever goed aan om nog voor de zomer je ploegen in te schrijven. De mensen weten dan dat ze zich kunnen beginnen klaarstomen, zowel mentaal als fysiek. Je kan van dat fysiek en mentaal  klaarstomen trouwens een heuse teambuilding maken. Tot slot, en niet onbelangrijk, geniet je bij vroeg inschrijven ook nog van de voordelige tarieven, die nog lopen tot 15 augustus.