HR – Infosessie: hoe sport verstandig aanpakken met je bedrijf?

Op de derde editie van RESEARCHRUN™ is een deelnemer onwel geworden. Hij moest nadien 2 dagen op intensieve dienst verblijven voor controle. Dit is niet de bedoeling van sport, in tegendeel, sport moet de gezondheid bevorderen, zeker wanneer sport kadert in een gezond personeelsbeleid. Ook op de 20km van Brussel zijn er in de jongste 5 jaar samen meer dan 2200 interventies van het Rode Kruis geweest. Het kan anders. Wat zijn de oorzaken? Hoe kan ik dit voorkomen? Hoe zinvol is een medische screening? Wil je antwoorden op deze en andere vragen? Nemen werknemers van jouw bedrijf deel aan een loopevent en wil je als HR-verantwoordelijke voorkomen dat ze voor onverwachte verrassingen komen te staan?
Op 11 juni geeft Bart Delobel, medeorganisator en professioneel sportcoach een infosessie rond deze problematiek. Deze infosessie is een samenwerking met IDEWE.
Details:
Waar: Hoofdkantoor Groep IDEWE, Interleuvenlaan 58 te 3001 Heverlee
Wanneer + duur: Donderdag 11 juni, 12.00 tot 13.00
Wat: Lunch + infosessie (aangeboden door IDEWE)
Inschrijven: bart@fitterandfitter.be
Wil je deze infosessie in jouw bedrijf? Dat kan ook. Contacteer ons voor meer info.