Praktische info

Toegang De parking bevindt zich, zoals op het plannetje aangegeven is, buiten de kazerne. Een parkingwachter zal jullie naar de juiste ingang van de kazerne sturen. Speciaal voor RESEARCHRUN is er een tweede ingang van de kazerne geopend. Je moet je daar aanmelden, de wachter zal een naamlijst hebben. Wie niet op de naamlijst staat kan nog steeds via de hoofdingang gaan, maar zal daar de gewone bezoekersprocedure moeten volgen. De parking is niet ver verwijderd van de start- en aankomstzone; je kan dus perfect in je loopoutfit naar het event komen en je douchespullen in de wagen laten tot na de wedstrijd. Onthaal Het onthaal is geopend vanaf 16.30. Aan het onthaal krijg je de enveloppe per team, met de borstnummers, goodie bags en T-shirt. Indien het beter uitkomt kan je gerust één persoon uit de firma alle nummers en T-shirts laten ophalen, zodat hij dit dan later onder de collega’s kan verdelen. Uiteraard is het toegestaan voor de promotie van je eigen bedrijf dat jullie in T-shirts van de eigen firma lopen. Het is eveneens toegestaan om supporters mee te brengen die uitvoerig wapperen met vlaggen van de firma en de naam van de firma scanderen. Start wedstrijd en verloop van de avond De start van de wedstrijd is om 17.30. Zorg dat je op tijd aan de start bent en dat je ploeg volledig aanwezig is wanneer de start gegeven wordt. Na de wedstrijd kan je je laten masseren op een stand verzorgd door AM-PM, maar pas op, de receptie start om 19.00 en de prijsuitreiking start om 19.30, gevolgd door het walking dinner. Wijzigingen Indien er nog wijzigingen zijn binnen de teams kunnen die nog tot woensdagavond 17.00 doorgegeven worden per mail naar info@fffc.be en michael@researchrun.be. Duidelijk aangeven wie wie vervangt en het geslacht melden (Kim kan F of M zijn). Na woensdag 17:00 zijn de wijzigingen enkel mogelijk bij het registreren te plaatse, donderdag. Let wel op, in dit geval zal de vervanger niet op de lijst van de wachter staan en moet die persoon via de hoofdingang van de Kazerne passeren (identiteitskaart). Tussen woensdag 17:00 en de start van de wedstrijd heeft het dus absoluut geen zin ons een mail te sturen in verband met een wijziging.