Nieuwe locatie en oproep voor 2015

© Pascal HubertRESEARCHRUN verhuist voor z’n derde editie naar een nieuwe locatie. Door de komst van het Centrum Voor Volwassenenonderwijs zijn we noodgedwongen op zoek moeten gaan naar een andere locatie. Die vonden we aan de overkant van de expressweg, met name in kazerne De Hemptinne. dat heeft als gevolg dat de bedrijven die gevestigd zijn in het Research Park zich een beetje moeten verplaatsen, maar dat heeft vooral als voordeel dat er meer parking zal zijn, dat er vaste douches zullen zijn en dat het verkeer in het Research Park niet gehinderd wordt.

Begin je al maar voor te bereiden! Weet je niet hoe je daaraan begint, op de website vind je een schema om je voor te bereiden. Heb je toch nog vragen, richt je dan tot medeorganisator en professionele coach Bart Delobel (info@fffc.be)

Locatie 2015
Voor deze derde editie zijn we noodgedwongen moeten uitwijken, we hebben een tijdelijke oplossing gevonden, maar we zouden in 2015 graag terugkeren naar het Research Park. We willen van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te lanceren voor een locatie voor 2015. Is uw bedrijf gelegen in het Research Park en heeft uw bedrijf een ruimte die groot genoeg is voor de receptie en walking dinner en van waar we de wedstrij kunnen organiseren, aarzel dan niet om ons te contacteren.