Schrijf je ploeg in en neem deel aan de Zero Emissie Wedstrijd

IMAG0272Onze bezorgdheid voor duurzaamheid stond van het begin vast. Wel logisch, voor organisatoren die van beweging, natuur en menselijk contact houden… en ook consequent, met een hoofdpartner als Lampiris, de nationale groene energieleverancier bij uitstek. Welnu, dankzij onze samenwerking met Leuven Klimaatneutraal 2030 vzw gaan we dit jaar wat verder. We willen  met RESEARCHRUN  een thema maken van duurzaamheid in het bedrijfsleven . Daarom lanceren we, met Lampiris, LKN2030 vzw en Natuurpunt, de Zero Emissie Wedstrijd, een aanzet om de initiatieven rond Milieu binnen de deelnemende firma’s bekend te maken en te promoten. Lees hier meer over de wedstrijd en hoe je bedrijf kan deelnemen. We wachten vol belangstelling en nieuwsgierigheid op jullie enthousiaste bijdrage!