“… een betere teambuilding is er niet”

Durven de Donaldson lopers de Borlées uit dagen ?Voor vele bedrijven is dit event en de voorbereiding erop een perfecte teambuilding. “Bij ons hebben we er een heel project van gemaarkt, “ zegt Lies Bouvrie van Donaldson op de editie van 2013. “We staan met 10 ploegen aan de start. Elke ploeg is samengesteld met drie lopers van de drie verschillende afdellingen en bevat lekens minimum 1 vrouw. Als voorbereiding op het event zijn we wekelijks beginnen trainen, een betere teambuilding is er niet,” vult ze nog aan. 

“Volgend jaar zullen we er zeker terug staan, hopelijk met nog meer teams, en hopelijk ook op het podium” valt collega Johan Rosquin haar in de reden. Niet enkel Donaldson was in 2013 talrijk aanwezig, ook VWR stond met 17 ploegen aan de start. Daarnaast waren hoofdsponsor Lampiris en KU Leuven R&D heel talrijk aanwezig. Er was ook een team van de Stad Leuven. (uittreksel uit Ondernemers, nov.2013, het VOKA magazine).