Welkom op de RESEARCHRUN™ website!

IMG_1378RESEARCHRUN™, het gestaag groeiende business event waar Leuvense bedrijven het tegen elkaar opnemen in een loopwedstrijd, om nadien bij receptie, walking dinner en party te netwerken keert in 2015 terug naar het Research Park. Een nieuwe samenwerking met UC Leuven Limburg (Het oude KHLeuven) heeft ervoor gezorgd dat het event weer naar zijn roots kan. De vierde editie zal plaatsvinden op donderdag 1 oktober. Het hele gebeuren zal zich afspelen op de terreinen van UC Leuven Limburg, Campus Proximus. De wedstrijd zal gelopen worden op de oude omloop, zoals deze ook was tijdens de eerste twee edities.

De wedstrijd is zo opgevat dat elke loper volgens zijn eigen niveau en in de beste teamgeest kan deelnemen.

Met de loopwedstrijd stimuleert RESEARCHRUN™ een actieve levensstijl die ook het bedrijfsleven ten goede komt. Ze volgt hiermee de dynamische aanpak van kwalitatief management binnen Human Resources.

De wedstrijd wordt door een team van 3 deelnemers gelopen. Bij de start loopt loper A van elk team het parcours van 3 kilometer. Bij aanvang van de 2 ronde, vervoegt  loper B zijn ploegmaat. Beide lopers mogen niet verder dan 5 meter van elkaar verwijderd zijn. Wanneer lopers A en B terug de finishlijn bereiken, sluit loper C aan voor de derde en laatste ronde van 3 kilometer, waarna het hele team samen de finish overschrijdt.

Na de wedstrijd en een verkwikkende douche komen alle deelnemers samen voor de prijsuitreiking en het walking dinner. Het walking dinner wordt verzorgd door Restaurant Octogoon o.l.v. Yves Poffé. Met fijne en smaakvolle gerechten zorgen zij voor voor een geslaagd en verdiend feest!