Zon ook aanwezig op 2de editie (sept. 2013)

_MG_2300RESEARCHRUN™ 2013 zit erop. Wat ons betreft was het een fantastische dag. Er was een grote opkomst, er waren enkel vrolijke gezichten, de zon was van de partij, en de Borlées zorgden voor de kers op de taart. Als organisatoren willen wij alle deelnemende bedrijven bedanken voor hun aanwezigheid. We willen uiteraard ook alle deelnemers proficiat wensen met hun prestaties. Een welgemeende proficiat is op zijn plaats voor de medaillewinnaars, maar nog veel meer voor zij die naar aanleiding van dit event zijn beginnen lopen en die zichzelf overwonnen hebben om 3 of 6km te lopen. Het is fantastisch om die stralende gezichten te zien op de foto’s bij de aankomst. Wanneer wij als organisatoren dergelijke prachtige beelden van inzet en teamspirit zien kunnen wij al niet anders dan tevreden zijn.
Op de foto met de Borlées
De dag zelf had iets bijzonders. Overdag bleef de mist en miezerige regen nog wat hangen. We hoopten dat het zou opentrekken.  Tegen 16hr was de hemel al felblauw, en wanneer ook nog eens de Borlées ten tonele verschenen was het plaatje af. Vele kleurrijke teams haalden hun beste glimlach boven om met de sterren op de foto te kunnen.
Proficiat aan de medaillewinnaars
Dit waren de medaillewinnaars:
Gemengde ploegen:
1. IDEWE RUN4FUN
2. KUL R&D 4
3. LMS INTERNATIONAL 2
Vrouwen:
1. IDEWE Ladies
2. LAMPIRIS LAMPILADIES
3. KUL R&D 7
Mannen:
1. LMS INTERNATIONAL 3
2. LAMPIRIS LAMPILEAD
3. VWR INTERNATIONAL team 4
De complete uitslag vind je hier.
RESEARCHRUN op Facebook
Wil je RESEARCHRUN™  zo actief mogelijk volgen in de toekomst, kijk dan zeker ook op Facebook waar je ook foto’s kan op terugvinden. Op die pagina zal ook meer info verschijnen over de volgende edities, alsook over eventuele nieuwjaarsdrink met een loopje, zoals we bij het begin van 2013 al hebben gedaan.
Hebben jullie met je bedrijf de smaak te pakken en wil je de trainingen verstandig aanpakken, aarzel dan niet om contact op te nemen met organisator en looptrainer Bart (info@fffc.be). Je kansen op een podiumplaats in 2014 zullen er aanzienlijk door stijgen :-)
Wij danken ook nogmaals onze partners LAMPIRIS, CORALIUS, VOKA, AM-PM, OCTOGOON en PRIMO. In naam van goede doelen KanActief en Natuurpunt danken wij iedereen voor zijn deelname
De video door EV-Point kan je hier bekijken.
Bart & Michaël